Diputació de Barcelona: Autoconsum a l’Ajuntament de Sant Fruitós del Bages

Audit Energia ha executat els projectes per al dimensionament i estudi de tres instal·lacions de generació d’energia elèctrica destinada a l’autoconsum a l’Ajuntament de Sant Fruitós del Bages. La diputació de Barcelona, va adjudicar a Audit Energia la realització dels tres projectes que permetrà que l’Ajuntament tiri endavant la seva aposta per les energies renovables al municipi. Es tracta de tres instal·lacions que tindrien una produccció eléctrica total setmanal de 1800 KWh amb un percentatge d’utilització mig del 80%.

A aquest projecte, es sumen altres projectes realitzats amb energies renovables com són una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic a una empresa del sector nàutic de Roses i un altre projecte d’autoconsum fotovoltaic a una clínica veterinària de Girona.

Audit Energia reforça així la seva aposta per les energies renovables de cara al futur.