Alimentem la 9ª edició de l’Expoelectric, la fira de vehicles elèctrics i energies renovables

El cap de setmana 2 i 3 de novembre hem participat en la 9ª edició de la fira Expoelectric a Barcelona, amb més de 25.000 visitants. La fira es consolida com l’esdeveniment de referència de vehicles elèctrics i energies renovables més important del sud d’Europa. És una iniciativa impulsada per la Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català d’Energia, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona,  l’AMB i Enginyers BCN.

Expoelectric consolida la tendència en augment de la mobilitat elèctrica i les energies renovables de la nostra societat amb més de 50 expositors en la nova edició.


Des d ‘Audit Energia hem participat a fira instal·lant una fotovoltaica de 5.67KWp amb inversor Fronius Symo Hybrid i bateria BYD de liti, funcionant i alimentant, juntament amb el CITCEA-UPC, els estands de la fira amb l’energia del sol a l’Arc de Triomf de Barcelona.

També hem instal·lat 2 carregadors bidireccionals de WallBox Chargers, que descarregaven 2 Nissan Leaf de 40kWh per alimentar la fira, que no estava connectada a la xarxa elèctrica.