Autoconsum fotovoltaic residencial

Actualment el RD 244/2019 promou l’autoconsum fotovoltaic sense cap tipus d’impost al sol, per a qualsevol tipus d’instal·lació fotovoltaica domèstica i permetent compensar els excedents d’energia dins la mateixa factura sense tràmits amb la companyia elèctrica fins a 15kW.

Per a comunitats de veïns es regula l’autoconsum compartit, fet que fa molt més atractiva i rendible una instal·lació fotovoltaica comunitària.

Des d’Audit Energia dissenyem i executem instal·lacions pensades per reduir al màxim el consum actual i futur de la seva llar, essent conscients que la introducció de les bateries de ió-liti i el vehicle elèctric permetran la plena autosuficiència energètica.

Amb la premisa de prioritzar la qualitat del producte final només utilitzem materials de primeres marques mundials (Jinko Solar, LG Solar, LG Chem, Huawei, Fronius, SMA), que ens permeten donar una garantia de 25 anys en els panells (enlloc de 12 anys de la resta de fabricants) i de 10 anys en les bateries i inversors.

Degut a l’experiència adquirida en la mesura i gestió de consums energètics a la indústria, acompanyem els nostres clients en una reducció global dels costos:

  • Revisem els preus de l’electricitat
  • Adaptem la potència contractada a les noves necessitats
  • Implantem solucions de control, per augmentar l’aprofitament solar (bombeig de piscines, climatització, aire condicionat, …)

renovables@auditenergia.com