Autoconsum residencial

Actualment el marc legal permet l’autoconsum fotovoltaic sense cap tipus d’impost al sol per a instal·lacions de menys de 10kW contractats.

Des d’Audit Energia dissenyem i executem instal·lacions pensades per reduir al màxim el consum actual i futur de la seva llar, essent conscients que la introducció de les bateries de ió-liti i el vehicle elèctric permetran la plena autosuficiència energètica.

Amb la premisa de prioritzar la qualitat del producte final només utilitzem materials de primeres marques europees (Solarwatt, Fronius, SMA), que ens permeten donar una garantia de 30 anys en els panells (enlloc de 12 anys de la resta de fabricants), 10 anys en les bateries i inversors, i una garantia total de la instal·lació de 5 anys.

Degut a l’experiència adquirida en la mesura i gestió de consums energètics a la indústria, acompanyem els nostres clients en una reducció global dels costos:

  • Revisem els preus de l’electricitat
  • Adaptem la potència contractada a les noves necessitats
  • Implantem solucions de control, per augmentar l’aprofitament solar (bombeig de piscines, climatització, aire condicionat, …)

renovables@auditenergia.com

 

 

 

Documentació tècnica sobre el material: